tiistai 19. toukokuuta 2009

Kannabis, media, eurovaalit ja IHMISET

Noniin, nytpä lähti päivä kivasti käyntiin Iltalehden keskustelufoorumia selaillessa, aiheena jälleen se iänikuinen kannabis.

On outoa miten ihmiset reagoivat eri tavalla annettuun tietoon. 70-luvulla kansanedustajat sano et nyt tää on laitonta, niin ihmisten asenne oli jotakuinkin että "Jaaha". Nyt, sama taho eri ihmiset, sanovat että ehkä sen pitäisikin olla laillista? Ja heti alkaa helvetillinen älämölö siitä että ei me nyt jumalauta hUUUmeita laillisteta!

Siis onko nyt havaittavissa jonkinlaista ristiriitaa? Ihmiset toimivat Suomen Lain mukaan joka päivä, mutta jos Suomen Laista päättävät, ne fiksut kansalaiset, jotka on valittu tästä päättämään ja joiden sanaa totellaan joka päivä, sanovat että kannabiksen ehkä sittenkin tulisi olla laillista, ei se näiden luupäiden ajatuksiin mahdu että ehkä tällä kaikella kuitenkin olisi joku syynsä?

EIKÖ SE JUMALAUTA MENE PERILLE, KYSYN VAAN?

Positiivista kyllä, me luemme joka päivä lehdestä kannabis-aiheisia uutisia, ja kuitenkin 9/10 uutisista on jollain tasolla positiivisia. Eri juttuna on sitten nämä
usko ja urheilu -tyyppiset sivustot ja niiden innoittama uutisointi, jossa pohjana on joko jonkun 28-vuotiaan mielenterveys/päihde/alkoholi -ongelmaisen kauhuntarina kuinka kaikki alkoi ganjasta (jep, ihan varmaan se on se syy) tai sitten vääristeltyjä tilastoja siitä miten kannabiskuolemia on viimevuonna ollut yli 100! Hyvä yritys, PELLET, mutta kun kannabikseen ei voi kuolla eikä sen ole ikinä todettu aiheuttavan kuolemia.

Jos kannabiksesta kerrotaan info puolueettomana, hyvät ja huonot puolet, vääristelemättä, ylimääräisiä sanankäänteitä käyttämättä ja kaikin puolin selvästi, on lopputulos se ettei kannabiksesta löydy asiaa joka estäisi laillistamisen, tai dekriminalisoinnin. Jos jokainen ihminen näkee puhtaat faktat, on hän sitä mieltä että ei se laillistaminen niin paha asia ole.

Tässä nouseekin ongelma taas eteen: Suomalaiset ovat niin saatanan tyhmiä. Eihän nämä median ja valtion aivopesemät lampaat ymmärrä mistään mitään. Päässä raikaa muutama asia, VIINA VIINA VIINA, MAMUT VITTUUN MAMUT VITTUUN MAMUT VITTUUN, sekä KANNABIS ON HUUME, KANNABIS ON HUUME, KANNABIS ON HUUME.

On se surullista.

Ennen on aina uskottu, että ihmisten mielet muutetaan auktoriteetilla. FAIL. Eipä näköjään muutetakaan. Tässä parhaita kommentteja Iltalehden keskustelusta.

"ei jumalauta.. kalasteleeko aivottomat kaltaisiltaan ääniä, helvetti soikoon sentäään!! Tässä taas oiva keino kaunistella tilastoja kun tehdään huumeista laillisia, juupajuu! Eikö nuo edustajat tajua enään mistään mitään. Tässä sen näkee kun edustjaksi pääsee äänillä niin minkämoiset marihuana-aivot on asioistaMME päättämässä. Joku palikkatesti JA huumetesti pakolliseksi päättäjille..PRKKL!!!"

Älykkyyden huipentuma. Miksi emme äänestäneet tätä miestä eduskuntaan päättämään asioista, koska hän selkeästi hallitsee sen paremmin. Ei, tehdään hänestä saman tien diktaattori! Kyllä, se on siinä.

Jos seuraa kannabiksen puolustajien ja vastustajien puheita nykypäivänä, huomaa selkeän eron; ganjan puolustajat ovat asiallisia ja kertovat tietonsa niin hyvin kuin osaavat. Kannabiksen VASTUSTAJAT taasen... oh boy. Siis eihän siitä sössötyksestä meinaa saada selvää. Teksti on epätasaista, yleensä välimerkitöntä, täynnä kirjotusvirheitä, ja faktat...niitä ei ole. Aina vaan heitellään samoja porttiteorioita ja mitälie kannabispiikkitappaa -läppiä.

Eikö sen näe jo jutuista,että kumpi tässä on se fiksumpi yksilö?

Sama toimii myös netin ulkopuolella; Itse keskustelin äitini kanssa aiheesta aikoinaan, ja kerroin selkeästi kantani kannabikseen, mutta silloin kielsin käyttöni. Noh, pelkästään se että olin möynteisellä kannalla kannabiksen suhteen johti siihen, että olin vähintään "idiootti, narkkari" ja vielä "katuojassa 10v päästä makaava hippi".

Että jos tällaista ihminen saa kuulla omalta äidiltään, joka muuten on sosiaalialalla duunissa ja noin muuten kohtuu nuorekas ja hmm... nykymenosta "valveutunut" etten sanoisi, niin kyllä siinä on kannabisvalistus purrut valitettavan kovaa ja hamppuhysteria menee HIEMAN LIIAN PITKÄLLE.

Nyt en jaksa valitettavasti enää kirjoittaa, vaikka asiaa riittäisi, mutta lähiaikoina saan varmasti lisää buustia kirjottamiseen koska aihe on pinnalla. Valittelen myös aggressiivisesta kirjoituksesta sekä paikoin ehkä asiattomasta, mutta kyllähän se v*tuttaa kun jengi on niin tyhmää.

Peace and out!


np: Sean Paul - We'll Be Burnin' (Legalize it)

Ei kommentteja: